Izvor: Blic, 05.Okt.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBRANA SINĐELIĆEVOG SOKAČETA Stanari pozvani na sastanak u opštinu Vračar

Vračarci koji su juče sprečili radnike da započnu izgradnju parkinga u Sinđelićevom sokačetu, izvojevali su još jednu malu pobedu - sutra idu na sastanak sa predsednikom opštine Vračar prof. dr Milanom A. Nedeljkovićem i direktorom Direkcije za gradsko građevinsko zemljište Beograda Branislavom Popovićem.

Građani će tako moći da daju svoje sugestije, ali i da čuju detalje o celom projektu i lično od direktora Direkcije, Branislava Popovića.

Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još...

Još u toku dana prof dr Nedeljković, zajedno sa Popovićem, obišao je problematičnu lokaciju između ulica Mlatišumine, Sinđelićeve i Mileševske, i dogovorio se sa stanarima da sutra dođu u prostorije opštine kako bi se videlo u čemu je nastao problem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.