Izvor: Blic, 22.Jul.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA DIREKTORKA POSLE TRAGEDIJE Na čelo Gradskog centra za socijalni rad mogla bi da dođe JOŠ JEDNA ŽENA

Mikaina Stevanović je zbog tragedija u Rakovici i na Novom Beogradu smenjena sa direktorske funkcije Gradskog centra za socijalni rad, a na njeno mesto bi mogla da bude postavljena Zorica Pavlović.

Kako prenosi portal "Mladenovac uživo", sadašnji rukovodilac Centra za socijalni rad u Mladenovcu je jedna od kandidatkinja, ali će konačnu reč imati poslanici Skupštine grada Beograda na narednom zasedanju.

Zorica Pavlović je diplomirani socijalni radnik, bila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << član Gradske uprave od 2000. godine, zatim je 2003. postavljena za gradskog sekretara za socijalnu, dečju i boračku zaštitu, a bila je i na čelu Gerontološkog centra u Mladenovcu.

Bila je član DS i LDP, a nema podataka da je trenutno u nekoj drugoj stranci.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.