NAPAD U CENTRU GRADA Mladić izboden u Ulici kneza Miloša

Izvor: Blic, 07.Mar.2017, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD U CENTRU GRADA Mladić izboden u Ulici kneza Miloša

Muškarac star 30 godina teško je povređen rano jutros u centru Beograda pod još nerazjašnjenim okolnostima i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Incident se dogodio rano jutros oko 4.30 na uglu ulica Miloša Pocerca i Kneza Miloša, a pretpostavlja se da su mlađem muškarcu povrede nanete nožem.

Protekle noći dogodio se i jedan saobraćajni udes u kojem je kao pešak bez težih posledica povređena žena stara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 47 godina. Udes se desio u ulici Velizara Kosanovića na Zvezdari oko 19.00 časova.

Protekla noć bila je teška za srčane bolesnike i pacijente sa povišenim krvnim pritiskom. Lekari Hitne pomoći intervenisali su ukupno 105 puta, a 12 intervencija bilo je na javnom mestu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izboden muškarac u centru grada, hitno prevezen na reanimaciju

Izvor: BKTV News, 07.Mar.2017

Lekari Hitne pomoći intervenisali su ukupno 105 puta, a 12 intervencija bilo je na javnom mestu...Muškarac star 30 godina teško je povređen rano jutros u centru Beograda pod još nerazjašnjenim okolnostima i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je u Hitnoj pomoći...Incident...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.