Teško povređen muškarac u centru BG, okolnosti nejasne

Izvor: B92, 07.Mar.2017, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen muškarac u centru BG, okolnosti nejasne

Beograd -- Muškarac star 30 godina teško je povređen rano jutros u centru Beograda pod još nerazjašnjenim okolnostima, navode iz Hitne pomoći

On je prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Incident se dogodio rano jutros oko 4.30 na uglu ulica Miloša Pocerca i Kneza Miloša, a pretpostavlja se da su mlađem muškarcu povrede nanete nožem.

Protekle noći dogodio se i jedan saobraćajni udes u kojem je kao pešak bez težih posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povređena žena stara 47 godina. Udes se desio u ulici Velizara Kosanovića na Zvezdari oko 19.00 časova.

Protekla noć bila je teška za srčane bolesnike i pacijente sa povišenim krvnim pritiskom. Lekari Hitne pomoći intervenisali su ukupno 105 puta, a 12 intervencija bilo je na javnom mestu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAPAD U CENTRU GRADA Mladić izboden u Ulici kneza Miloša

Izvor: Blic, 07.Mar.2017

Muškarac star 30 godina teško je povređen rano jutros u centru Beograda pod još nerazjašnjenim okolnostima i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je u Hitnoj pomoći...Incident se dogodio rano jutros oko 4.30 na uglu ulica Miloša Pocerca i Kneza Miloša, a pretpostavlja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.