Horor na Glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu: Ogromna zmija izletela iz torbe! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Apr.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor na Glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu: Ogromna zmija izletela iz torbe! (FOTO)

Na Glavnoj autobuskoj stanici u samom centru Beograda juče se odigrala scena kao iz horor filma. Neko je ostavio ili zaboravio torbu, a iz torbe je izmilela zmija!

Putnicima koji su se juče tamo zatekli nije bilo prijatno, a mnogi su se uplašili kad je počela da mili okolo.

Braon-bela egzotična zmija, juče je izazvala paniku na autobuskoj stanici, nakon što je izašla iz jedne putničke torbe, čiji vlasnik i dalje nije poznat. Na svu sreću, odmah je pozvana Veterina >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Beograd koja je pokupila i odnela slepog autobuskog putnika.

Neobična šarena - smeđe-bela zmija - na svu sreću nije otrovna.

Budući da je za držanje ovakvog ljubimca potrebna posebna dozvola, postoji osnovana sumnja da se vlasnik neće sam javiti.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.