Izvor: Blic, 11.Apr.2017, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA NA AUTOBUSKOJ STANICI Putnici u napuštenoj torbi pronašli OPASNU ZMIJU!

Braon-bela egzotična zmija, juče je izazvala paniku na "Lastinoj" autobuskoj stanici, nakon što je izašla iz jedne putničke torbe, čiji vlasnik i dalje nije poznat.

Sve se zbilo juče popodne, a na sreću, ljudi koji su u tom trenutku bili na stanici odmah su je primetili i brzo odreagovali.

Stručnjaci "Veterine Beograd" su nakon poziva stigli do autobuske stanice, spakovali je i odneli sa sobom, a vlasnik putničke torbe u kojoj se zmija nalazila i dalje se nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oglasio.

- Istina je da smo imali intervenciju na autobuskoj stanici. Zmija je pronađena u tovarnom delu i bila je povređena - rekao je direktor "Veterine" Budimir Grubić.

Zmija, ipak, nije bila otrovna kako se u prvi mah činilo.

- Radi se o Kalifornijskoj Getuli. Ona nije otrovna, ali za njeno držanje je ipak potrebna specijalna dozvola. To, međutim, nema niko u Beogradu - uverava nas Grubić, uz napomenu da se očigledno radi o nečijem ljubimcu.

Po svemu sudeći vlasnik se nije javio pošto nema i adekvatne papire za ovog gosta iz Kalifornije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANIKA: Zmija kod autobuske u Beogradu

Izvor: Mondo, 11.Apr.2017

Na Glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu, zmija, braon-bele boje izazvala je paniku...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Ova vrsta zmije otrovnice ne živi na našim prostorima, a pretpostavlja se izašla je iz ostavljene torbe nekog od putnika, piše "Alo."..Baššššš sam žžžžedna (VIDEO)..Traži...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.