Dečji konkurs fotografije „Zgrade Beograda mojim očima

Izvor: Studio B, 01.Nov.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečji konkurs fotografije „Zgrade Beograda mojim očima"

JP „Gradsko stambeno" raspisalo je dečji konkurs fotografije „Zgrade Beograda mojim očima", za učenike petih i šestih razreda beogradskih osnovnih škola.

Realizacijom ovog konkursa želimo da deca fotografijom predstave Beograd, fasade i ulaze zgrada, onako kako ih oni vide i tom prilikom osvoje lepe nagrade, a 12 najboljih imaće jedinstvenu priliku da njihove fotografije zgrada Beograda budu objavljene u kalendaru JP „Gradsko stambeno" za 2016. godinu, saopšteno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << iz ovog javnog preduzeća.

Konkurs će biti otvoren do 9. novembra, nakon čega će sve prispele fotografije biti pregledane i 50 najboljih naći će se u trci za pobedu. Glasanje za najlepšu fotografiju biće omogućeno na internet-prezentaciji „Gradskog stambenog" www.stambeno.com, kao i na zvaničnoj Fejsbuk stranici JP „Gradsko stambeno" od 12. novembra do 30. novembra.

Proglašenje pobednika, kao i ostalih 11 nagrađenih učenika, biće objavljeno 2. decembra na internet-prezentaciji i zvaničnoj Fejsbuk stranici JP „Gradsko stambeno". Autori tri najbolje fotografije biće nagrađeni vrednim nagradama, tabletima i foto-aparatima, kao i tromesečnom školom fotografije i knjigoma o Beogradu. Svi autori čiji se radovi nađu na kalendaru JP „Gradsko stambeno" na poklon će dobiti interaktivnu mapu Srbije, društvenu igru „Čudesno putovanje po Srbiji" i knjigu o Beogradu, kao i odgovarajuće nagradne plakete. Takođe, odeljenje sa najvećim brojem učesnika JP „Gradsko stamebno" nagrađuje kartama za bioskop.

Dodela nagrada biće svečano upriličena sredinom decembra u Skupštini grada.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.