Apel da se životinje ne uvode u vozila javnog prevoza

Izvor: Studio B, 24.Nov.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel da se životinje ne uvode u vozila javnog prevoza

Zbog sve češćeg uvođenja životinja u vozila javnog gradskog prevoza, što u poslednje vreme dovodi do incidenata, Direkcija za javni prevoz apeluje na građane da to ne rade.

Na osnovu Odluke o javnom linijskom prevozu putnika na teritoriji grada Beograda, zabranjeno je unošenje životinja u gradski prevoz. U toku je izrada nacrta o izmeni i dopuni te odluke kojom je predviđeno da će male rase životinja, odnosno pasa i mačaka, moći da se unose u vozila javnog gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << prevoza.

Direkcija za javni prevoz poziva građane da se do usvajanja izmena odluke o javnom linijskom prevozu ponašaju u skladu sa važećom propisanom zabranom unošenja životinja u vozila gradskog prevoza.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIREKCIJA ZA JP: NE UVODITE ŽIVOTINJE U AUTOBUSE!

Izvor: Kurir, 24.Nov.2011

BEOGRAD - Zbog sve češćeg uvođenja životinja u vozila javnog gradskog prevoza, što u poslednje vreme dovodi i do incidenata, Direkcija za javni prevoz apeluje na građane da to ne rade...Na osnovu Odluke o javnom linijskom prevozu putnika na teritoriji grada Beograda, zabranjeno je unošenje životinja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.