Razoružao radnika obezbeđenja i opljačkao banku

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razoružao radnika obezbeđenja i opljačkao banku

Zasad nepoznati razbojnik juče je razoružao radnika obezbeđenja i opljačkao ekspozituru banke Intesa u ulici Nedeljka Gvozdenovića na Bežanijskoj kosi u Beogradu, prenosi Alo.

Pljačkaš za kojim policija traga iz banke je ukrao oko 600.000 dinara i nepoznatu sumu u evrima i dolarima.

Pljačka se dogodila juče oko 11.45 kada je jedan muškarac ušao u banku, nasrnuo na radnika obezbeđenja i oteo mu oružje. Uz pretnju tim oružjem, službenici je naredio da novac stavi u torbu, a potom je pobegao.

Ceo tok pljačke snimile su sigurnosne kamere, kao i nadzorne kamere sa obližnjih lokala.
Pogledaj vesti o: Banca Intesa

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FILMSKA PLJACKA USRED BEOGRADA Pre nego sto je uperio pistolj u radnicu uradio je nesto sto je sve zapanjilo

Izvor: medio.rs, 12.Avg.2015

Pljačka se dogodila juče oko 11.45 kada je za sada neidentifikovani muškarac ušao u banku Intesa u ulici Nedeljka Gvozdenovića na Bežanijskoj kosi..Zasad nepoznati razbojnik juče je razoružao radnika obezbeđenja i opljačkao ekspozituru banke Intesa u ulici Nedeljka Gvozdenovića na Bežanijskoj...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.