RANJEN POLICAJAC I RAZBOJNIK POSLE KRAĆE POTERE

Izvor: Kurir, 19.Nov.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RANJEN POLICAJAC I RAZBOJNIK POSLE KRAĆE POTERE

BEOGRAD - Dvojica razbojnika naoružana pištoljima opljačakli su jutros oko 9.30 sati ekspozituru banke Inteza u ulici Braće Jerković 137b i odneli zasad neutvrđenu količinu novca.

Prilikom izlaska iz banke lopovi su seli u automobil marke "golf 4" i pobegli. Pljačkaše je primetio policajac u patrolnom vozilu koji je krenuo u poteru za njima. Zatražio je policijsko pojačanje Interventne brigade.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Tokom razmene vatre na uglu ulica Dragice Končar i Radovana Simića Cige ranjeni su pljačkaš, policajac Dejan N. (24) i slučajni prolaznik. Kako portal Kurira saznaje policajac je ranjen u desno rame i glavu, dok je razbojnik zadobio prostrelnu ranu leve nadlaktice, a jedan metak je očešao i grudni koš. Policija je uspela da savlada i uhapsi drugog pljačkaša. Ranjenog policajca, slučajnog prolaznika i razbojnika uz policijsku pratnju tri ekipe Hitne pomoći prebacile su u Urgentni centar.
Pogledaj vesti o: Banca Intesa

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.