Projekat „Mesto koje volim“

Izvor: Blic, 25.Nov.2011, 03:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projekat „Mesto koje volim“

Projekat “Mesto koje volim”, koji realizuje Banka Inteza uz podršku Ministarstva kulture, ušao je u završnu fazu.

Do utorka 30. novembra građani mogu glasati za jedan predlog sa liste od deset mesta koja su deo srpskog kulturnog nasleđa, a tri mesta koja osvoje najviše glasova biće obnovljena do kraja 2012. godine.

U okviru finalne faze projekta "Mesto koje volim” do sada je za jednog od finalista svoj glas dalo više od 165.000 građana Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Svi zainteresovani mogu glasati učiniti putem sajta "Mestokojevolim.rs”, broja 011/310-88-10 ili pomoću dopisnica u ekspozituri pomenute banke.

Odluka žirija o tri lokaliteta koja će doživeti rekonstrukciju biće saopštena 2. decembra, a obnova će se obaviti tokom naredne godine. Prema rečima Rajke Šinik iz Banke Inteze, za te namene izdvojeno je 30 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Banca Intesa

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.