Predlog da država garantuje kredit Srbijagasu

Izvor: Politika, 16.Dec.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog da država garantuje kredit Srbijagasu

BEOGRAD – Skupštini Srbije dostavljen je predlog zakona o davanju državnih garancija za kredite Srbijagasu kod pet banaka u ukupnom iznosu od 200 miliona dolara.

O tom zakonu raspravljaće se, po predlogu Vlade Srbije, po hitnom postupku.

Krediti će biti uzeti na rok otplate od pet godina kod OTP banke, Banke Inteza, NBG banke, AIK banke i Unikredit banke.

Ugovori o pozajmicama banaka Srbijagasu potpisani su 8. decembra ove godine.

Novac za >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << garancije za zaduživanje Srbijagasa u iznosu od 200 miliona dolara predviđen je rebalansom budžeta za 2014. godinu.

U predlogu budžeta za 2015. godinu prvi put nisu planirane državne garancije za kredite Srbijagasu.

Beta

objavljeno: 16.12.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Garancije za "Srbijagas" 200 miliona dolara

Izvor: RTS, 16.Dec.2014

Skupštini Srbije dostavljen je predlog zakona o davanju državnih garancija za kredite "Srbijagasu" kod pet banaka u ukupnom iznosu od 200 miliona dolara...O zakonu o davanju državnih garancija raspravljaće se, prema predlogu Vlade Srbije, po hitnom postupku, prenosi Beta...Krediti će biti uzeti...

Nastavak na RTS...

Država opet garantuje za kredite Srbijagasa

Izvor: Mondo, 16.Dec.2014

Skupštini Srbije dostavljen je predlog zakona o davanju državnih garancija za kredite Srbijagasu kod pet banaka u ukupnom iznosu od 200 miliona dolara...Foto: ilustracija..O tom zakonu raspravljaće se, po predlogu Vlade Srbije, po hitnom postupku...Krediti će biti uzeti na rok otplate od pet godina...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.