Nisam završila karijeru

Izvor: Glas javnosti, 20.Apr.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam završila karijeru

Najbolja srpska dugoprugašica Olivera Jevtić i njene kolege iz Kenije u potpunosti su obeležili 22. beogradski Banka Inteza maraton koji je održan u subotu. Naš glavni grad ponovo je na nekoliko sati disao i živeo za atletiku i još jednom smo u svet poslali sliku lepote i otvorenosti koja se toliko razlikuje od predubeđenja koje drugi imaju o nama.

Viktor Kiplagat Kigen i Ane Džepkemboi Kosgei, kao pobednici 42.195 metara duge trke, i Čeboi Metju Kipto (svi iz Kenije), >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kao najbrži na duplo kraćoj deonici, ipak su ostali u senci šeste pobede Olivere Jevtić na polumaratonu, a ukupno sedme u Beogradu. Iako je posle Olimpijskih igara u Pekingu bilo mnogo „dobronamernih“ koji su saznali kako Olja više neće trčati, „srpska gazela“ iz Užica je novim uspehom svima zapušila usta i postala prvi dobitnik trofeja „Đoko Vještica“.

- Mnogi su govorili kako sam završila sa trčanjem i drago mi je što sam pokazala da nije tako. Zadovoljna sam uspehom koji je stigao posle nimalo lakih meseci za mene, a posebno zbog prijatelja koji su bili uz mene. Posebno mi znači što je ovogodišnji uspeh u svojevrsnoj vezi sa Đokom Vješticom, koji je moj nekadašnji prijatelj, čovek čije ime i danas uvažavam i cenim - rekla je Jevtićeva.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.