Jednostavan život? Da, uz Wave2Pay!

Izvor: Kurir, 28.Dec.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednostavan život? Da, uz Wave2Pay!

.

O čemu se zapravo radi?

Sjajna stvar se pojavila na tržišu – Wave2Pay! U pitanju je aplikacija Banca Intesa zahvaljujući kojoj možete da obavljate plaćanje svojim mobilnim telefonom Jednostavno je baš kao što zvuči, a situacije u kojima vam može biti od velike koristi su brojne!

Ako ste sportski tip, svakako da vam je važno da redovno trenirate S jedne strane, neophodno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imate novac sa sobom - možda ćete poželeti da kupite vodu ili maramice, a sa druge, novčanik vam sigurno smeta kada na primer vozite bicikl ili džogirate

Sa sličnim problemom se često susreću i dame Koliko puta vam se desilo da krenete u izlazak i želite da ponesete onu malu crnu tašnu koju ste toliko dugo čekale da sebi priuštite, ali u nju novčanik naprosto ne može da stane? Umesto njega, sada imate priliku da se pohvalite novim modnim detaljem, vašim elegantnim damskim telefonom Evo prilike da se zaista opustite i uživate u izlasku!

Tokom nedelje ste imali mnogo obaveza na poslu, niste uspeli da odvojite vreme za društveni život i jedva ste čekali vikend Rešili ste da za vikend nadoknadite propušteno i da sa prijateljima otputujete na kratak odmor Nestrpljivo ste izleteli iz kuće, pokrenuli auto i veselo odjurili Međutim, kada ste stigli, shvatili ste da ste zaboravili novčanik Na sreću, možete biti bez brige, jer iako ste bili u žurbi, sa sobom ste naravno poneli mobilni telefon Sada vikend uživanje zaista može da počne!

Na sreću, za sve ove, ali i brojne druge situacije, sad postoji Wave2Pay U pitanju je najsavremenija usluga plaćanja mobilnim telefonom dostupna na pametnim uređajima sa operativnim sistemom Android, od verzije KitKat 44 pa nadalje, a koji sadrže NFC (Near Field Communication) tehnologiju

Aplikacija Wave2Pay umnogome olakšava svakodnevni život, a njene prednosti su brojne Osim što omogućava beskontaktno plaćanje putem mobilnog telefona za korisnike Banca Intesa Visa Inspire i Visa Electron kartica, plaćanje i bez internet konekcije, kao i korišćenje bez finansijske nadoknade, ova aplikacija pruža i uvid u stanje, kao i u sve izvršene transakcije virtualizovanim i fizičkim karticama Dostupne su vam i informacije o nazivu prodajnog mesta, vremenu, iznosu i statusu transakcije, zatim prikaz lokacije na kojoj je izvršena transakcija na interaktivnoj mapi ukoliko je uključena geolokacija, kao i obaveštenje o izvršenim transakcijama Visa Inspire i Visa Electron karticama u zemlji i u inostranstvu

Dakle, ukoliko želite sebi da olakšate život, potrebno je da imate aktivnu Visa Inspire i/ili Visa Electron karticu i otvoren tekući račun u Banca Intesa, da samo jednom posetom banci ugovorite uslugu i dobijete aktivacioni ključ Potrebno je da ga unesete, i po primljenom kodu aktiviraće se aplikacija koju ste prethodno besplatno preuzeli sa Google Play Store-a Izaberite svoj mPIN, koji će vam biti potreban ukoliko vam je račun veći od 2000 dinara, i Wave2Pay je spreman za korišćenje! Ostaje vam samo da uživate u svim pogodnostima koje ova sjajna aplikacija nudi!

Ko kaže da sve u životu mora da bude komplikovano? Wave2Pay tome ne ide u prilog - na našu i vašu sreću!

Autor: Foto: Promo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.