Inteza: Kamate na štednju od 7,5%

Izvor: B92, 16.Jun.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inteza: Kamate na štednju od 7,5%

Beograd -- Banka Inteza saopštila je da je povećala kamatne stope na štednju u evrima za 50 odsto, koja sada iznosi 7,5 odsto na godišnjem nivou.

Banka Inteza ima tržišno učešće u Srbiji od gotovo 15 odsto

Kako se navodi u saopštenju, ta kamatna stopa obezbeđena je za sve uloge u evrima, bez obzira na njihov iznos, koje gradjani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oroče na 12 meseci ili na duže.

Kamatne stope za oročenu štednju u evrima se u Banka Intezi kreću od tri odsto na uloge položene na mesec dana, dok se za uloge položene na tri i šet meseci kamatne stope, u zavisnosti od visine uloga, kreću od četiri odsto do 6,20 odsto.

U saopštenju se dodaje da je za otvaranje štednog računa dovoljno doći u bilo koju od 220 ekspozitura širom Srbije, gde se uz ličnu kartu, u roku od desetak minuta, priprema ugovor i otvara štedni račun.

Banka Inteza je po obimu štednje među vodećima na domaćem tržištu, sa ukupnim ulozima u visini od 780 miliona evra i tržišnim učešćem od gotovo 15 odsto.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Banka inteza nudi kamate na štednju od 7,5 odsto

Izvor: Kurir, 16.Jun.2008

BEOGRAD, 16. juna 2008. (Beta) - Banka inteza (Banca Intesa) saopštila je danas da je povećala kamatne stope na štednju u evrima za 50 odsto, koja sada iznosi 7,5 odsto na godišnjem nivou. Kako se navodi u saopštenju, ta kamatna stopa obezbeđena je za sve uloge u evrima, bez obzira na njihov iznos,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.