TRAGEDIJA U KARAĐORĐEVU: Muškarac se ugušio dimom u požaru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U KARAĐORĐEVU: Muškarac se ugušio dimom u požaru!

Na dojavu komšija iz susedne kuće, na mesto tragedije brzo su stigli pripadnici bačkopalanačke policije i vatrogasne jedinice iz ovog grada

U Karađorđevu kod Bačke Palanke oko 7.30 sati dogodila se tragedija kada se u požaru ugušio R. G. (56). koji su iz susedne sobe uspeli da spasu sestru nesrećnog čoveka, a reč je o ženi sa posebnim potrebama.

Po rečima nadležnih njoj je pružena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoć u Domu zdravlja i potom je smeštena kod rodbine u Bačkoj Palanci.

Iako se uzroci požara još ispituju pretpostavlja se da je nesrećni čovek slučajno zapalio vatru i da je krenuo u kupatilo po vodu, ali obzirom da je teško pokretan stradao je od gušenja dimom, a konsatovane su i opekotine na donjem delu tela, nezvanična su saznanja Blica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.