Izvor: Blic, 18.Dec.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac stradao u požaru kod Bačke Palanke

U Karađorđevu kod Bačke Palanke oko 7.30 sati dogodila se tragedija kada se u požaru ugušio Radomir Gojić (56).

Na dojavu komšija iz susedne kuće, na lice mesta brzo su stigli pripadnici bačkopalanačke policije i vatrogasne jedinice iz ovog grada koji su iz susedne sobe uspeli da spasu sestru (1964) nesrećnog čoveka, a reč je o ženi sa posebnim potrebama.

Po rečima nadležnih njoj je pružena pomoć u Domu zdravlja i potom je smeštena kod rodbine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Bačkoj Palanci.

Iako se uzroci požara još ispituju pretpostavlja se da je nesrećni čovek slučajno zapalio vatru i da je krenuo u kupatilo po vodu, ali obzirom da je teško pokretan stradao je od gušenja dimom, a konsatovane su i opkline na donjem delu tela, nezvanično smo saznali.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karađorđevo: Čovek se ugušio u požaru, žena spasena

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2016

Radomir Gojić (56) ugušio se u požaru koji je oko 7:30 izbio u kući u mestu Karađorđevo kod Bačke Palanke...Na dojavu komšija iz susedne kuće, na lice mesta brzo su stigli pripadnici bačkopalanačke policije i vatrogasne jedinice iz ovog grada, koji su iz susedne sobe uspeli da spasu sestru...

Nastavak na Radio 021...

TRAGEDIJA U KARAĐORĐEVU: Muškarac se ugušio dimom u požaru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2016

Na dojavu komšija iz susedne kuće, na mesto tragedije brzo su stigli pripadnici bačkopalanačke policije i vatrogasne jedinice iz ovog grada..U Karađorđevu kod Bačke Palanke oko 7.30 sati dogodila se tragedija kada se u požaru ugušio R. G. (56). koji su iz susedne sobe uspeli da spasu sestru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.