Karađorđevo: Čovek se ugušio u požaru, žena spasena

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karađorđevo: Čovek se ugušio u požaru, žena spasena

Radomir Gojić (56) ugušio se u požaru koji je oko 7:30 izbio u kući u mestu Karađorđevo kod Bačke Palanke.

Na dojavu komšija iz susedne kuće, na lice mesta brzo su stigli pripadnici bačkopalanačke policije i vatrogasne jedinice iz ovog grada, koji su iz susedne sobe uspeli da spasu sestru (52) nesrećnog čoveka, a reč je o ženi sa posebnim potrebama, piše Dnevnik.

Po rečima nadležnih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << njoj je pružena pomoć u Domu zdravlja i potom je smeštena kod rodbine u Bačkoj Palanci.

Iako se uzroci požara još ispituju, pretpostavlja se da je nesrećni čovek slučajno zapalio vatru i da je krenuo u kupatilo po vodu, ali s obzirom na to da je teško pokretan, stradao je od gušenja dimom, a konstatovane su i opekotine na donjem delu tela.

Autor: Dnevnik

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.