AMSS: Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj

Izvor: Blic, 11.Jul.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj

U Srbiji je pojačan intezitet saobraćaja na autoputevima i putevima prvog reda koji vode prema Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, a u satima intezivnijeg saobraćaja na pojedinim deonicama može doći do usporene vožnje uz moguće kraće zastoje, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Na naplatnim rampama trenutno nema dužih zadržavanja, a posebnu opreznost potrebno je obratiti na deonicama na kojima su radovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u toku, a gde je potrebno vožnji prilagoditi prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Kamioni na Horgošu čekaju duže od sat vremena, putnička vozila do pola sata

Teretna vozila na granici Srbije i Mađarske na prelazu Horgoš čekaju sat i po, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Putnička vozila na graničnim prelazima zadržavaju se do 30 minuta.

AMSS savetuje vozačima da zbog mogućih gužvi koriste manje opterećene i alternativne granične prelaze.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćaj umeren, čekanja na granici do 30 minuta

Izvor: Blic, 12.Jul.2017, 08:07

Sredinom radne nedelje saobraćaj je umerenog inteziteta. Nalazimo se u periodu letnjih godišnjih odmora kada se dosta putuje, i pored povoljnih vremenskih uslova potrebna je puna opreznost u vožnji, saopstio je jutros Auto-moto savez Srbije...Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.