AMSS: Večeras umeren saobraćaj bez prekida i zadržavanja

Izvor: Blic, 12.Jul.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Večeras umeren saobraćaj bez prekida i zadržavanja

Vozače večeras očekuje umeren intezitet saobraćaja prvo na autoputevima, a zatim i na frekventnijim putnim pravcima, a vanrednih zastoja i prekida u saobraćaju nema.

Na naplatnim rampama zadržavanja su uobičajena, od 5 - 10 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Budući da je u toku građevinska sezona, kada je sve više deonica na kojima se izvode radovi, AMSS apeluje na vozače da na tim deonicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vožnju prilagode postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AMSS: Neohodna veća pažnja zbog radova na putevima

Izvor: Beta, 12.Jul.2017

Auto moto savez Srbije (AMSS) apelovao je večeras na vozače da više pažnje obrate na deonicima na kojima se izvode radovi i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.AMSS je naveo da vozače večeras očekuje umereni intenzitet saobraćaja a da vanrednih zastoja i prekida nema.Dodaje se u saopštenju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.