Zašto Apple nije predstavio zlatni iPad?

Izvor: B92, 27.Okt.2013, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Apple nije predstavio zlatni iPad?

Čini se da je zlatni iPhone 5S najpopularniji model kompanije, ili je barem u pitanju najtraženija boja za ovaj model. Zašto onda Apple nije napravio i zlatni iPad?

Iako su se mnogi nadali da će usled uspeha koji je zlatni iPhone imao, Apple predstaviti i zlatni iPad, ali to se nije desilo. Kompanija je ovaj uređaj predstavila u standardnim bojama – beloj, srebrnoj i crnoj.

Dakle, zašto nismo dobili i zlatni iPad?

Apple je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << testirao verziju u zlatnoj boji, ali sudeći po Appleovom blogeru pod imenom Daring Fireball – „zlatna boja jednostavno nije izgledala dovoljno dobro na većem uređaju. Ona funkcioniše na iPhoneu zato što je on znatno manji i više podseća na nakit“.

Saznajte više o novoj generaciji iPad uređaja
Pogledaj vesti o: Apple,   iPhone

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zašto Apple nije predstavio zlatni iPad?

Izvor: B92, 27.Okt.2013

Čini se da je zlatni iPhone 5S najpopularniji model kompanije, ili je barem u pitanju najtraženija boja za ovaj model. Zašto onda Apple nije napravio i zlatni iPad?..Iako su se mnogi nadali da će usled uspeha koji je zlatni iPhone imao, Apple predstaviti i zlatni iPad, ali to se nije desilo. Kompanija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.