Zaboravite na staromodne gramofone → RokBlok gramofon se vrti sam

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 16.Okt.2023, 18:03

Zaboravite na staromodne gramofone → RokBlok gramofon se vrti sam

Svako ko je ikada imao kolekciju ploča zna da ti tanki diskovi nisu samo zastareli način dostavljanja zvuka. Oni su način da se opipljivo povežete sa svojom muzikom i pruže prirodan zvuk koji jednostavno ne možete replicirati sa Apple Music i drugim streaming servisima.
Problem? Malo ljudi ima prostor (ili sredstva) za kvalitetan gramofon. Rešenje? RokBlok 2.0, prenosivi gramofon koji vam omogućava da uživate u omiljenoj vinilu bilo gde, bilo kada, za manje od 100 dolara.
To je kompaktna jedinica široka oko 10 centimetara, visoka 5 centimetara i duboka 5 centimetara. Dimenzije ga čine lako prenosivim na otvorenom, na žurku kod prijatelja ili gde god vam treba muzička pozadina.

Takođe, ova jedinica potpuno preispituje način rada gramofona. Umesto da okrećete ploču na gramofonu, jednostavno postavite RokBlok 2.0 na vrh bilo koje ploče, podignete kontrolnu polugu za početak reprodukcije i uživate u svojoj muzici.
Način na koji RokBlok radi čini ga instant zapaženim na žurkama. Međutim, RokBlok je i svestran. Dolazi sa mogućnošću povezivanja preko Bluetooth-a, tako da možete slati audio na slušalice ili bežični zvučnik do 9 metara dalje.
Nema zvučnika? RokBlok dolazi sa svojim internim zvučnikom. Možete ga koristiti da reprodukujete svoje omiljene LP-je, EP-je ili singlove na 33 1/3 ili 45 obrtaja u minutu. Najbolje od svega, punjiva baterija je sposobna da pruži do četiri sata reprodukcije u jednom cugu.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.