Unapređeno vreme isporuke Mac Pro

Izvor: ITsvet.com, 27.Apr.2014, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unapređeno vreme isporuke Mac Pro

U utorak, Apple je iznenadio analitičare time što je objavio da je prodaja Mac računara umereno povećana u kvartalu koji je okončan u martu mesecu za nekih 100.000 jedinica u odnosu na isti kvartal godinu dana ranije. Ovo je impresivan rezultat ako se ima u vidu da je PC tržište u padu potražnje što takođe utiče i na Mac prodaju. Među uređajima koji su najviše traženi kada je reč o proizvodima kompanije Apple je najnoviji Mac Pro. Uprkos tome što Apple nije objavio brojke ova radna stanica je očigledno privlačna kupcima. Takođe, vreme isporuke Mac Pro je skraćeno na 5 do 6 nedelja umesto dosadašnjih 2 meseca.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apple iPad ne beleži baš dobru prodaju

Izvor: ITsvet.com, 27.Apr.2014

Drugi kvartal koji je završen u martu bio je odličan za Apple u svakom smislu. Međutim, pored odličnih rezultata koji su zabeleženi, postoji jedna stavka koja ne ispunjava očekivanja čelnika. Naime, reč je o slaboj prodaji koju beleže iPad uređaji. Apple je prodao 16.4 miliona iPad uređaja...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.