Svi hoće Eplov iPhone6

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2014, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi hoće Eplov iPhone6

Svet je jedan: to je u petak dokazala kompanija Epl. U Americi, Evropi i Australiji ljudi su disciplinovano i dugo čekali u redovima učestvujući u novoj prošle nedelje promovisanoj histeriji koja se zove iPhone 6 ili iPhone 6 plus. Ludilu se nije pridružila jedino Kina – Epl još pregovara sa tamošnjim regulatorom.

Cena od 700 evra po komadu nije omela nikog od njih, primećuje u svom nadahnutom komentaru nemački list Frankfurter algemajne >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << cajtung uz fotografije dugih redova duž čuvenu frankfurtsku ulicu Cajl. Odmah po startu novog modela naručeno je 4 miliona komada, a na online kupovinu mora se čekati više nedelja. Ukupno, Epl je od dobavljača naručio 80 miliona komada svih modela aparata sa velikim smart-ekranima.
Dakle, Epl se godinama ustezao i najzad se priključio trendu sa velikim ekranima mobilnih telefona. Displej iPhone6 je veliki kao kod konkurencija – 12 sa 14 santimetara.
Iako i sami učestvuju u novoj epl-histeriji, stručnjaci su, piše FAZ, zaključili da se ovog puta radi tek o evoluciji nikako o revoluciji.
 
Izvor: ekonomskevesti.com
 
The post Svi hoće Eplov iPhone6 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Apple,   iPhone

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.