Izvor: S media, 13.Feb.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta biste više voleli: iWatch ili Google Glass?

Sa druge strane, Google definitivno želi da napravi pametne naočari koje Android obaveštenja prikazuju ispred vašeg desnog oka.

Oba uređaja lako se nose na telu na mestima gde većina pametnih spravica na stoji.

iWatch je uređaj jako sličan ručnom satu na kom Apple navodno radi i koji bi trebalo da poseduje zakrivljeno staklo koje bi bilo povezano sa iPhonom u vašem džepu, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << putem Bluetooth veze.

Sa druge strane, Google Glass projekat prisutan je već neko vreme, a Google tvrdi da će u prodaji biti već krajem 2013.

Kao i iWatch, Google Glass ustanju je da prikazuje informacije nekoliko aplikacija koje bi inače posmatrali na vašem telefonu: mejlovi, poruke, mape... i sve to na malom displeju ispred vašeg oka.

Izvor:b92, S media foto:Printscreen Youtube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta biste više voleli: iWatch ili Google Glass?

Izvor: Dzungla.org, 13.Feb.2013

Apple trenutno radi na pametnom satu koji bi sve notifikacije sa iPhonea prikazivao na vašem zglobu.. Opširnije na Smedia biznis vesti

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.