Spekuliše se da Apple u aprilu lansira video servis

Izvor: ItRešenja.com, 18.Feb.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spekuliše se da Apple u aprilu lansira video servis

Video streaming je postao stvar trenda, te je nekoliko velikih kompanija najavilo sopstvene servise koji stižu u narednim mesecima. Među njima su i Apple i T-Mobile, te se spekuliše da bi ova dva giganta svoje servise trebalo da predstave tokom 2019. godine.

Upućeni izvori tvrde da Apple radove privodi kraju, te se očekuje da servis oživi u aprilu ili početkom maja. Dalje se navodi da nije postignut dogovor >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << sa televizijom HBO, pa je malo verovatno da će se sadržaji sa ove platforme pojaviti i u okviru Apple servisa, a isto važi i za Netflix, iako se u poslednje vreme spekulisalo i o tome da Apple razmišlja o kupovini ove platforme.

Apple korisnici će sadržaje u okviru novog servisa moći da prate preko iOS TV aplikacije, a tvrdi se da će servis funkcionisati prilično jednostavno i da će svi sadržaji moći da se prate preko jedne aplikacije, umesto da se svaki pokreće odvojeno. Očekuje se da Starz, Showtime i Viacom ponude svoje kanale u okviru nove Apple platforme, a to su samo neki od kanala koji bi korisnicima uskoro trebalo da postanu dostupni.

Izvor: PC Press

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.