Samsung povukao novi tablet sa štanda

Izvor: Dzungla.org, 06.Sep.2011, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung povukao novi tablet sa štanda

U okviru IFA sajma, Samsung je predstavio svoj novi tablet - Galaxy Tab 7.7. Nedugo zatim, on je povučen sa štanda ove kompanije.

Razlog povlačenja je Apple. Naime, ova kompanije uspela je da izdejstvuje preliminarnu odluku suda o zabrani prodaje ovog uređaja u Nemačkoj, te je Samsung bio primoran da ga ukloni samo dan nakon predstavljanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org <<
Portparol kompanije Samsung, Džejms Čang, rekao je za NY Times da će poštovati sve sudske odluke, ali da mislim da se ovime ozbiljno ugrožava mogućnost izbora potrošača, kao i da će razmotriti sve opcije kako bi odbranili svoja prava.
Pravna bitka između Applea i Samsunga traje već određeno vreme, a poslednjih meseci se naročito zaoštrila.
Tokom prošlog meseca, regionalni sud u Dizeldorfu doneo je odluku o privremenoj zabrani prodaje tableta Galaxy Tab 10,1, koja je na snazi u 26 zemalja Evropske unije.
( Izvor: B92 )
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Samsung povukao Galaxy Tab 7.7

Izvor: ITsvet.com, 07.Sep.2011, 18:00

Samsung Electronics je obrisao sve tragove Galaxy Tab 7.7 tablet računara sa svog izložbenog štanda na međunarodnom IFA događaju u Berlinu samo dva dana nakon što je ovaj uređaj prikazan u Berlinu. Međutim, nakon predstavjanja ovog uređaja sutradan je on povučen uz obrazloženje da je reč...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.