Izvor: Blic, 30.Jun.2020, 12:16

Raiffeisen banka je omogućila uslugu Apple Pay svojim korisnicima Visa kartica - Ovo je jednostavniji, sigurniji i privatan način plaćanja

Raiffeisen banka saopštava da će od danas svim klijentima banke, korisnicima Visa kartica, biti na raspolaganju usluga Apple Pay, koja pruža sigurniji i privatan način plaćanja, budući da korisnici ne moraju da daju svoju karticu drugoj osobi, dodiruju dugmad za unos PIN-a ili da koriste gotovinu. Uz pomoć ove usluge koristiće prednosti svog iPhone uređaja da bi izvršili beskontaktna plaćanja. Svako plaćanje putem Apple Pay-a je sigurno budući da se identifikacija vrši putem Face ID, Touch ID ili lozinke uređaja, kao i jednokratnim dinamičkim bezbednosnim kodom. Apple Pay usluga može da se koristi u prodavnicama, apotekama, restoranima, kafićima, u taksiju i na mnogim drugim prodajnim mestima.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Raiffeisen banka je omogućila uslugu Apple Pay svojim korisnicima Visa kartica

Izvor: Kurir, 30.Jun.2020

Ovo je jednostavniji, sigurniji i privatan način plaćanja

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.