Predstavljena biografija Stiva Džobsa

Izvor: TvojPortal.com, 17.Maj.2012, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljena biografija Stiva Džobsa

Izvor:bizlife.rs  Izdavačka kuća "Laguna" predstavila je danas pomalo nepitično štivo za ovog izdavača, biografiju "Stiv Džobs" Voltera Ajzaksona.
Obimna knjiga, koju je preveo Goran Skrobonja, napisana je na osnovu više od 40 intervjua koje je autor imao kako sa Džobsom, tako i sa njegovom porodicom, prijateljima ali i neprijateljima i poslovnim protivnicima. Prema rečima Skrobonje, reč je o izuzetno značajnoj i dobroj i objektivnoj knjizi o životu kreativnog vizionara koji >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je promenio savremeni svet svojim "Epl" proizvodima, MP3 formatima muzike, saradnjom sa "Piksarom".


Knjiga "Stiv Džobs" je uzbudljiv životipisu ovog kreativnog preduzetnika koji je svojim delovanjem doneo revoluciju u personalnim računarima, animaciji, muzici, telefonima, tablet računarstvu i digitalnom izdavaštvu.
Biografija, koja je već među 10 najprodavanijih knjiga u "Laguni" izašla je gotovo u isto vreme kada su holivudski mediji preneli da će osnivača kompanije "Epl" glumiti Ešton Kučer, a da će scenario za film Majkla Sterna napisati Aron Sorkin, scenarista "Društvene mreže", filma o osnivaču Fejsbuka, Marku Cukerbergu.
Film "Steve Jobs: Get Inspired" bi trebalo da u bioskope stigne u oktobru, za prvu godišnjicu smrti Stiva Džobsa, a do tada srpska publika može da uživa u biografiji koju je napisao generalni direktor Instituta Aspen, predsednik SiEnEna i glavni urednik "Tajma" i autor knjiga o Ajnštajnu, Bendžaminu Frenklinu i Kisindžeru.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.