Političarka koja je kaznila Gugl i Fejsbuk  postala EU komesarka za digitalno doba

Izvor: Danas, 12.Sep.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Političarka koja je kaznila Gugl i Fejsbuk postala EU komesarka za digitalno doba

Danska političarka Margret Vestager dobila je drugi mandat kao evropska komesarka za zaštitu konkurencije ali će u narednih pet godina nadgledati i digitalnu politiku EU, čime Brisel upozorava da ne odustaje od nadzora divova iz Silicijumske doline, ocene su zapadnih medija koje prenosi Radio slobodna Evropa (RSE). Članak Političarka koja je kaznila Gugl i Fejsbuk postala EU komesarka za digitalno doba se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

EU produžila sankcije ruskim i krimskim zvaničnicima za podrivanje suvereniteta Ukrajine

Izvor: Danas, 12.Sep.2019

Evropska unija je za još šest meseci produžila sankcije ruskim i krimskim zvaničnicima, kao i kompanijama i organizacijama, optuženim za podrivanje suvereniteta Ukrajine. Članak EU produžila sankcije ruskim i krimskim zvaničnicima za podrivanje suvereniteta Ukrajine se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.