Partnerstvo Apple & IBM

Izvor: NC magazin, 16.Jul.2014, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partnerstvo Apple & IBM


Apple i IBM su objavili ekskluzivno partnerstvo koje ujedinjuje snage tržišnog vođstva obe kompanije u cilju transformacije mobilh servisa za kompanije kroz novu klasu poslovnih aplikacija, dovodeći IBM-ove sposobnosti za „big data“  podatke i analitiku na iPhone® i iPad®.

Ovo partnerstvo ima za cilj da redefiniše način na koji će se poslovati, da reši ključne izazove mobilnosti industrije i da podstakne istinsku poslovnu promenu a koja se zasniva na četiri osnovne karakteristike:
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Apple,   iPhone

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

IBM i Apple sklopili partnerstvo

Izvor: ITsvet.com, 17.Jul.2014, 13:03

Kompanije Apple i IBM objavile su ekskluzivno partnerstvo koje ujedinjuje snage tržišnog vođstva obe kompanije u cilju transformacije mobilh servisa za kompanije kroz novu klasu poslovnih aplikacija, dovodeći IBM-ove sposobnosti za 'big data' podatke i analitiku na iPhone i iPad. Ovo partnerstvo...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.