Pages za iCloud

Izvor: ITsvet.com, 06.Jul.2013, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pages za iCloud

Apple nikako ne krije važnost koji iCloud ima kada je reč o strategiji vezanoj za njihove uređaje. Ova kompanija nudi veliki opseg servisa, od kojih je velika veličina dizajnirana tako da bez ikakvih problema radi u pozadini pomažući na taj način čuvanje i sinhronizovanje korisničkih podataka u cloud-u i na velikom broju različitih uređaja. Pored toga, tu je i veliki broj Web aplikacija kao što su Mail, Contacts, Notes, Calendar, Reminders, Find My iPhone i druge. Najnovije što je Apple predstavio jeste beta verzija Pages for iCloud aplikacije koja izgleda i ima iste funkcije kao i matična desktop aplikacija, a izgled se blago razlikuje kada je reč o iOS i Mac verzijama.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

SeaMonkey 2.19

Izvor: ITsvet.com, 06.Jul.2013

SeaMonkey je Web pretraživač, napredni e-mail i newsgroup klijent, IRC klijent za ćaskanje kao i HTML editor. Ono što odlikuje SeaMonkey jeste tabovano pretraživanje koje nudi bolji način surfovanja Web-om, budući da je na taj način moguće otvaranje većeg broja strana istovremeno, te da je...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.