PROVERITE DA LI JE VAŠ! Ovi ajfoni se povlače iz prodaje - zbog problema sa baterijom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2017, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVERITE DA LI JE VAŠ! Ovi ajfoni se povlače iz prodaje - zbog problema sa baterijom!

Epl negira da je to u pitanju, ali...

Kompanija Epl (Apple)  je saopštila će povući 88.000 iPhonea 6S, ali se negira rizik od eksplozije i samozapaljenja. Program povlačenja započet je još u novembru 2016. godine, kada je otkriven problem sa baterijama.

O povlačenju velikog broja telefona saopštenje je izdalo Ministarstvo ekonomije Ujedinjenih Arapskih Emirata, pošto je dobilo zvaničan dopis. Utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da su riziku od iznenadnog isključivanja skloni iPhonei 6S, koji su proizvedeni u Kini tokom septembra i oktobra 2015. godine. Takođe, ovi telefoni mogu da se otključaju sami od sebe, brzo gube napon, a u nekim slučajevima ga uopšte nije moguće ponovo uključiti.

Ukoliko imate ovaj model telefona, na ovom sajtu (klik OVDE) možete proveriti da li je i vaš iPhone deo serije koja ima ove probleme. Proveru ćete izvršiti uz pomoć serijskog broja telefona (IMEI). To ćete uraditi tako što obavite sledeće korake: idite u "Settings", zatim "General", a onda About, i tu možete videti serijski broj vašeg ajfona, uz druge podatke.

Pogledajte OVDE kako se Samsung muči sa neispravnim baterijama - izgorela im je cela fabrika zbog njih. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.