PROPAO POSAO SA BARSOM: Mesi na pragu Intera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 14:34

PROPAO POSAO SA BARSOM: Mesi na pragu Intera!

Očekuje se i ozvaničenje...

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Lionel Mesi je po svemu sudeći odlučio, njegov naredni klub biće - Inter Majami.

Naima, svi renomirani izvori tokom današnjeg dana tvrde da Barselona nije mogla da ispuni sve zahteve i da garantuje da će Mesijev ugovor moći da bude registrovan zbog problema sa fer-plejom.

To je iskoristio Inter Majami, koji je Mesiju predstavio ozbiljan projekat, jer će Argentincu pripasti bonusi i od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedničkog sponzora kompanije Adidas, ali i od kompanije "Apple". Ujedno, Mesi će imati mogućnost da za znatno manje novca, kao nekada Dejvid Bekam, kupi franšizu u MLS ligi.

Upravo je Bekam vlasnik Inter Majamija i želi da napravi jednu od najvećih fudbalskih priča u Americi. Spekuliše se da će posle Mesija krenuti i po Serhija Busketsa i Đordija Albu!

Mesi je pokušavao na sve načine da se vrati u Barselonu, pristao je da igra i besplatno, ali je to bilo zakonski nemoguće. Bilo je glasina i da bi mogao preko Intera na pozajmicu u Barselonu, ali je američki klub to odbio.

Mesi je želeo što pre da reši svoju sudbinu, a Barsa baš i nije mogla da reši svoju finansijsku stabilnost početkom juna, jer je za to bila neophodna prodaja igrača.

Čak je i Đerar Romero, koji je bio najpozitivniji u ovoj sapunici, nedavno rekao da postoji 1% da se vrati u Barselonu. On je do pre 24 časa govorio da su šanse da se Leo vrati između 60 i 80%, tako da je ovo još jedan od indikatora da Mesi polako pakuje kofere za Floridu...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Antonela, supruga Lionela Mesija
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DOBRO OBAVEŠTENI IZVORI: Mesi ima novi klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023

Posao je završen...Argentinski fudbaler Leo Mesi će nastaviti karijeru u američkom Interu, javlja portal Atletik pozivajući se na dobro obaveštene izvore...Atletik tvrdi da je Mesi posle isteka ugovora sa čelnicima Pari Sen Žermena odbio Barselonu i ponudu iz Saudijske Arabije jer će u Americi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.