Otkriveno koliko će koštati ajfon8. Cena vam se ni malo neće svideti!

Izvor: Blic, 10.Feb.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno koliko će koštati ajfon8. Cena vam se ni malo neće svideti!

Ove godine Epl izbacuje ajfon8. Detalji su već poznati a sada i cena. Kupci će sigurno biti razočarani jer je prvi put probijena granica od "magičnih" 1.000 dolara.

Kako prenose američki mediji, pozivajući se na informacije "Fast Company" koji su dobro upućeni u dešavanja u Eplu, novi telefon će koštati više od 1.000 dolara. Razlog su brojna tehnička unapređenaj koja se spremaju za ajfon8 a ponajpre bežično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << punjenje.

Naime, zbog ovakovog načina punjenja baterije Epl mora da ubaci još jedan grafitni sloj u telefon kako bi zaštitio 3D tač senzor Uz to, telefon će ceo biti napravljen od stakla (samo će ivice biti od nerđajućeg čelika) što takođe utiče na krajnju cenu modela kojim Epl obeležava 10 godina od puštanja u prodaju prvog ajfona.

Ono što je za sada poznato jeste da bi ajfon8 trebalo da ima 5,8 inčni, potpuno novi OLED ekran. Home dugme i senzor za otisak prsta biće ugrađeni u sam ekran, a navodno postoji mogućnost i da dugme za uključivanje kao i za regulaciju zvuka ne budu ispupčeni kao do sada. Telefon će imati dualnu kameru kao i novu 3D tač tehnologiju.

Navodno, pored ajfona8, koji će najverovatnije biti predstavljen u septembru, trebalo bi da se na tržištu pojavi i ajfon7S, apgrejdovana verzija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.