Novi Apple iMac biće u boji?

Izvor: B92, 18.Apr.2021, 17:04

Novi Apple iMac biće u boji?

Apple bi na svom predstojećem "Spring Loaded" događaju mogao da predstavi redizajnirane iMac uređaje. Osim redizajna, novi "mekovi" dobiće i boju.

U tvitu jednog od pouzdanijih "insajdera", naime, može se videti logo koji Apple koristi za promociju ovog događaja uz sliku na kojoj su "retro" logo te kompanije i čuvene šarene G3 iMac mašine.

Ovo nije prvi put da se pojavljuje infomacija o iMac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uređajima u boji, što bi trebalo da bude svojevrstan omaž G3 kompjuterima.

Apple radi na dve verzije iMac-ova koji bi trebalo da zamene postojeće modele od 21,5 i 27 inča. Prema najavama, jedan od novih modela trebalo bi da bude veći od postojećeg od 27 inča.

is working on two new versions of the ‌iMac‌ to replace its existing 21.5-inch and 27-inch models. l0vetodream recently suggested that one of the new models will be bigger than the existing 27-inch ‌iMac‌.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.