Novi Apple iMac biće u boji?

Apple bi na svom predstojećem "Spring Loaded" događaju mogao da predstavi redizajnirane iMac uređaje. Osim redizajna, novi "mekovi" dobiće i boju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 18.04.2021.

17:18

Default images

U tvitu jednog od pouzdanijih "insajdera", naime, može se videti logo koji Apple koristi za promociju ovog događaja uz sliku na kojoj su "retro" logo te kompanije i čuvene šarene G3 iMac mašine.

Ovo nije prvi put da se pojavljuje infomacija o iMac uređajima u boji, što bi trebalo da bude svojevrstan omaž G3 kompjuterima.

Apple radi na dve verzije iMac-ova koji bi trebalo da zamene postojeće modele od 21,5 i 27 inča. Prema najavama, jedan od novih modela trebalo bi da bude veći od postojećeg od 27 inča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: