Ne smeš reći Apple - tužiće te?

Izvor: Mondo, 03.Feb.2013, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne smeš reći Apple - tužiće te?

Samsung će tokom Super boul fešte u najskupljem reklamnom bloku na svetu, prikazati dve reklame kao promociju Galaxy serije uređaja.

Prozivanje Apple fanova i ismevanje te kompanije daleka su marketinška prošlost. Samsung se sada okreće drugim “horizontima” ali i dalje zadržava dozu ironije i komike, naravno!

U dve nove reklame Samsung, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pomognutim poznatim holivdskim komičarima, pokušava da nađe rešenje za dilemu kako gledaocima staviti do znanja to da je Galaxy serija mobilnih uređaja najbolja, a ne spomenuti ni konkurenta, kojeg inače spominje u svojim reklamama, ali ni veliki sportski događaj tokom kojeg će reklama biti emitovana... Jer, ako spomenu Super boul neko bi mogao da ih tuži! Ipak, to je registrovan brend, zar ne?!

Aluzija na Apple je očigledna, samo što je umesto kompanije “čije se ime ne izgovara” upotrebljen Super boul.

Reklamni spot, koji je "isečen" iz video priče, koja traje dva minuta pregledan je već osam miliona puta, a postavljen je 31. januara. Upoznajte dva lika koja bi i pelene nosila zbog Samsunga, jer Samsung je The Next Big Thing, koja je već tu.

U toku Super boul prenosa na Twitteru će se Samsung fanovi okupljati pod oznakom #TheNextBigTuhing, tako da ako ste jedan od njih – pravac Twitter!

(Marko Čavić, MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.