NAJVEĆI DO SADA: Epl u planu ima OGROMNU novinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆI DO SADA: Epl u planu ima OGROMNU novinu

Biće ogroman...

Sudeći po korejskom sajtu za vesti „ETNews“, Epl za sledeću godinu planira da predstavi Ajfon sa najvećom dijagonalom ekrana do sada. Taj telefon mogao bi da ima displej od 6.7 inča, što je tek za nijansu manje od njihovog najmanjeg Ajpeda (iPad Mini), koji ima dijagonalu od 7.9 inča. Ovaj telefon bi imao za 0.2 inča veći ekran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od trenutno najvećeg Ajfona (iPhone 11 Pro Max).

Sa druge strane, isti izveštaj pominje da će Epl predstaviti i „mali“ telefon, sa ekranom od 5.4 inča, koji će biti manji od najmanjeg Ajfona 11 Pro, koji poseduje OLED displej dijagonale 5.8 inča.

Za oba modela OLED ekrane će obezbediti Samsung, jer trenutni kapaciteti kineskih proizvođača OLED ekrana nisu dovoljni.

Pominje se i da će Apple zadržati model od 6.1 inča, što je veličina ekrana koja se dokazala kao najpopularnija među kupcima Ajfon 11 modela. Za ovaj model, OLED ekran bi trebao da obezbedi LG.

Pomenuti telefoni mogli bi da se očekuju u septembru 2020. godine, što je tradicionalni period kada Epl objavljuje svoje high-end modele. Međutim, verovatno će u prvom kvartalu sledeće godine biti predstavljen model iz niže klase, Ajfon SE2, koji bi mogao da košta oko 400 dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.