LG planira platformu za mobilno plaćanje

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Okt.2015, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG planira platformu za mobilno plaćanje

SEUL - Nakon Apple Paya, Samsung Paya i Android Paya čini se kako će se na tržištu uskoro pojaviti još jedan servis za mobilno plaćanje.

Prema korejskoj web-stranici ETNews, LG je podnio zahtjev za registracijom imena LG G Pay i G Pay kao tržišnih marki u Južnoj Koreji i zapadnim tržištima (SAD-u). To je dokaz kako će LG predstaviti vlastitu >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << uslugu za mobilno plaćanje.

Iako o novoj LG-jevoj usluzi trenutačno nije poznato gotovo ništa osim njena imena, navodi se kako će ta usluga korisnicima ponuditi nešto više opcija plaćanja u odnosu na opcije koje nudi konkurencija iz Samsunga sa svojom Samsung Pay uslugom. Nije poznato kada će LG službeno predstaviti LG G Pay uslugu.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.