Korisnici kritikuju Apple mape

Izvor: ITsvet.com, 24.Sep.2012, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korisnici kritikuju Apple mape

U toku juna ove godine kompanija Apple je najavila da će prestati sa korišćenjem Google Maps u korist njihovog sistema koji je kreiran korišćenjem podataka dobijenih od strane navigacionih firmi TomTom i drugih. Međutim, korisnici nimalo nisu zadovoljni ovim potezom niti softverom koji je obezbedio Apple. Sa druge strane, zvanični predstavnik kompanije TomTom navodi da su oni bili zaduženi za to da obezbede podatke te da oni nisu odgovorni za način na koji softver radi. Softver je upakovan sa iOS6, najnovijom verzijom Apple-ovog operativnog sistema koji karakteriše iPhone, iPad i iPod Touch.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apple obećava unapređene aplikacije mapa

Izvor: ITsvet.com, 24.Sep.2012

Softver za mape je naljutio korisnike Apple platforme koji navode da su one prepune netačnih podataka, gradova koji nisu na mestima gde se nalaze kao i pogrešno postavljenim ključnim orjentirima. Apple navodi da ceni sve povratne informacije od strane korisnika koje je primio vezano za ove aplikacije...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.