Još veći ekran: Apple radi na iPhone Pro verziji

Izvor: B92, 10.Mar.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još veći ekran: Apple radi na iPhone Pro verziji

Internetom kruže glasine da će kompanija Apple 2017. godine predstaviti novi model iPhone telefona, nazvan iPhone 7S Pro.

Novi model bi trebalo da bude veći od postojećih iPhone 6s Plus i Samsung Galaxy S7 Edge modela, a prema navodima portala iDigitalTimes, imaće 5.8-inčni OLED ekran koji će se prostirati preko njegovih ivica. Klasično dugme za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << paljenje najverovatnije neće postojati u fizičkoj, već u virtuelnoj formi.

O hardveru još ništa nije rečeno , a korisnici u međuvremenu s nestrpljenjem očekuju iPhone 7 i 7 Plus koji će biti predstavljeni u septembru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.