Izvor: Informacija.rs, 10.Apr.2024, 14:46

Iako Apple godinama tvrdi drugačije, zaštite privatnosti na njegovim uređajima su upitne

Grupa istraživača sa katedre za računarske nauke Univerziteta Aalto u Finskoj objavila je rezultate studije prema kojima je „praktično je nemoguće“ sačuvati podatke od Applea. Ono što se dešava na vašem iPhoneu, ne ostaje nužno na njemu, uprkos dobro poznatom sloganu kompanije Apple koji tvrdi drugačije, pokazala je studija. Kako je izvestio portal Cybernews, studija je otkrila da podrazumevane aplikacije...

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Da li je Apple zaista bolji u pogledu privatnosti? Stručnjaci kažu ne!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2024, 11:39

Grupa istraživača sa katedre za računarske nauke Univerziteta Aalto u Finskoj objavila je rezultate studije prema kojima je „praktično je nemoguće“ sačuvati podatke od Applea.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.