Elitna prostitutka ubila jednog od direktora “Gugla”

Izvor: BKTV News, 10.Jul.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elitna prostitutka ubila jednog od direktora “Gugla”

Nakon više od sedam meseci istrage, napokon je otkriveno ko je ubio Foresta Hejesa (51), oca petoro dece i direktora u “Guglu”, čiji je leš pronađen 26. novembra prošle godine na njegovoj jahti u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Policija je utvrdila da je za Hejesa, koji je svojevremeno radio i u “Eplu”, fatalna bila elitna prostitutka Aliks Tičelman (26), s kojom se pre smrti našao u nekoliko navrata, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a upoznali su se putem jedne veb stranice.
 
Kobne večeri Hejes je nameravao da na svojoj luksuznoj jahti ima seks sa zanosnom prostitutkom, a ona je za potpuni užitak donela  i heroin.
 
Kada je sipala piće, klijentu je ubrizgala heroin čija je doza bila smrtonosna. Sigurnosne kamere koje su snimile čitav događaj, pokazuju da je prostitka potom hladnokrvno preskočila leš svog klijenta i posegnula za čašom.
 
 
 
Potom je spustila roletne kako bi prikrila šta se dogodilo i zatim je nestala. Leš je sutradan pronašao policajac.
 
Snimci isigurnosnih kamere nisu bili dovoljni za identifikaciju fatalne žene, pa je to učinjeno na osnovu otisaka prstiju s čaše vina.
 
Policija je potom istražila čime se Aliks bavi u životu i kako se ponaša na internetu, pa su shvatili da je po svaku cenu pokušala da prikrije bilo kakvu vezu sa žrtvom.
 
- Nije pokazala ni trunku sažaljenja. Samo je pokušavala da sakrije šta je učinila -  izjavio je Stiv Klarka, zamenik šefa policije u Santa Kruzu, kalifornijskom gradu u kojem je zločin počinjen.
 
Izvor:Blic

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.