Dell XPS 15z laptop iskopirao MacBook Pro?

Izvor: MojLaptop.rs, 25.Maj.2011, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dell XPS 15z laptop iskopirao MacBook Pro?

I ako se svi slažemo koliko je bitno pratiti šta konkurencija radi, čini se da je Dell sa svojim modelom XPS 15z malo otišao previše sa tom praksom. Zapravo izgleda da se nije mnogo potrudio da napravi originalan proizvod, bar što se tiče izgleda, već je poprilično iskopirao rešenja koja se nalaze na MacBook Pro laptopu. Ovo sigurno nije puka slučajnost. MacBook Pro svakako ima jedinstveni dizajn i osim zaobljenih stranica gotovo da nema značajnijih razlika u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu MojLaptop.rs << na XPS 15z.
Stiče se utisak da Dell nije dobro uradio "domaći zadatak" tj. da je iskopirao sve sa Apple-a, a zatim promenio nekolicinu stvari kako ne bi bilo toliko očigledno o čemu se zapravo radi. Da stvar bude gora, oni su iskopirali i jedno Apple-ovo loše rešenje.

Nastavak na MojLaptop.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojLaptop.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojLaptop.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.