Da li je ovo ajfon 5?

Izvor: Blic, 24.Apr.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo "ajfon 5"?

Agencija Rojters je već prenela glasinu da će se "ajfon 5" (iPhone) pojaviti na tržištu u septembru, a sada imamo i glasinu o mogućem dizajnu nove verzije "Eplovog" (Apple) najuspešnijeg proizvoda.

Autor glasine je dobro upućeni Džošua Topolski, bivši glavni i odgovorni urednik veb portala "Engadget". On je na svom blogu objavio vizuelizaciju izgleda novog "ajfona", koju je napravio na osnovu razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa svojim izvorima i skica koje su mu oni dostavili. Topolski tvrdi da će "ajfon 5" izgledati radikalno drugačije od svog prethodnika. Biće mnogo tanji i imaće profil u obliku suze, sličan onome kojim se diči "mekbuk er" (macbook air). Prostor na kojem se nalazi "home" dugme bi trebalo da bude prošireno u "gesture area", što znači da će sledeći iOS operativni sistem podržavati kontrolu pokretom. Ekran će imati dijagonalu od 3,7 inča.

Povezane vesti: "Ajfon 5" stiže u septembru Stigao fiksni "ajfon" Tužbe protiv "Epla" zbog neispravnosti "ajfona 4"
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da li je ovo "ajfon 5"?

Izvor: S media, 25.Apr.2011, 09:18

Agencija Rojters je već prenela glasinu da će se "ajfon 5" pojaviti na tržištu u septembru, a sada imamo i glasinu o mogućem dizajnu nove verzije "Eplovog" najuspešnijeg proizvoda. ..Autor glasine je dobro upućeni Džošua Topolski, bivši glavni i odgovorni urednik veb portala "Engadget". On...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.