Cannes Lions 2023: Poznati dobitnici nagrada u još 7 kategorija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Jun.2023, 11:36

Cannes Lions 2023: Poznati dobitnici nagrada u još 7 kategorija

U kategoriji Brand Experience & Activation, Grand Prix je osvojila platforma FIFA 23 x Ted Lasso koja je nastala zajedičkim radom kompanije Apple i EA Sports

Projekat ADLaM koji je nastao u saradnji kompanije Microsoft i agencije McCann NY osvojio je Grand Prix u u kategoriji Creative Business Transformation, pored osvojenog Grand Prix i u kategoriji Design.

Grand Prix u kategoriji Creative eCommerce >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << je pripao projektu „The Subconscious Order“ kreiran od strane agencije Wunderman Thompson Saudi Arabia za saudijsku web platformu za naručivanje hrane Hungerstation.

U kategoriji Innovation, Grand Prix je osvojio jedinstv interfejs namenjen ljudima sa povredama kičmene moždine koji ima omogućava da kontrolišu računare, pameten telefone… „ MouthPad“ kreiran za kompaniju Augmental, od starne agencije Wunderman Thompson Lima.

Kampanja „World Cup Delivery“ za argetinsku službu za dostavu hrane PedidosYa koju je kreirala agencija GUT Buenos Aires, je osvojila Grand Prix u kategoriji Mobile

U kategoriji Creative Effectiveness Grand Prix je osvijio projekat „Shah Rukh Khan-My-Ad“ kreiran za konditorsku kompaniju Cadbury Celebrations, od strane Wavemaker India.

Grand Prix u kategoriji Creative Strategy je osvijio projekat „Plug Inn“ za Renault, koji je kreirala agencija Publicis Sapient Paris.

Priredila: Snežana Milić
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.