Izvor: BalkanRock.com, 10.Sep.2014, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple uz iPhone 6 predstavili novi album U2 – “Songs of Innocence”

Kada će se pojaviti novi album grupe U2, kako će se zvati i druge spekulacije koje su ga okruživale sada su zaustevljene. Naime, na iTunes-u od juče je moguće preuzimanje njihovog novog izdanja nazvanog “Songs of Innocence“. Zanimljivo je da se na albumu nije našla pesma “Invisible” za koju su irski rokeri u februaru snimili […]
Pogledaj vesti o: Apple,   iPhone

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Novi album grupe U2

Izvor: Rocksvirke.com, 10.Sep.2014

Nakon dosta spekulacija oko samog albuma i datuma izlaska, grupa U2 je juče, potpuno neočekivano objavila novi album Songs of Innocence. I pored toga što su najavili da će izaći do kraja 2014. godine, niko nije očekivao da će se to desiti juče na Apple-vom događaju.

Nastavak na Rocksvirke.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.