Apple u rasulu: iPhone 8 se zbog jednog problema možda i ne pojavi ove godine

Izvor: Telegraf.rs, 04.Maj.2017, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple u rasulu: iPhone 8 se zbog jednog problema možda i ne pojavi ove godine

Apple bi ove godine mogao da kasni sa predstavljanjem novog iPhone-a zbog problema sa proizvodnjom određenih delova.

Problem kod proizvodnje iPhone-a 8 je navodno nastao zbog skenera za otisak prsta koji je  ugrađen u sam ekran, a postoji mogućnost da je posredi još neki problem sa komponentama, piše "Mashable".

Takođe, postoje glasine da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Apple još uvek nije odlučio kako će izgledati dizajn njegove nove perjanice, što bi definitivno moglo da odloži septembarsko predstavljanje na koje smo navikli.

Prema dokumentu koji je "Deutsche Bank" dala na uvid Business Insideru, iPhone 8 sa OLED ekranom se možda čak i neće pojaviti do kraja ove kalendarske godine.

Pomenuti dokument je takođe citirao Apple-ovog glavnog dobavljača, kompaniju Foxconn, koji navodi da je gigant iz Kupertina naručio samo materijale za pakovanje za dva iPhone modela, a to su najverovatnije 7S i 7S Plus.

Odlaganje predstavljanja novog iPhone-a možda i nije tako loša stvar, s obzirom na to da se slična situacija desila sa AirPods bežičnim slušalicama koje su kasnile nekoliko meseci, a koje se sada odlično prodaju i imaju sve pohvale korisnika.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

iPhone 8 se možda ne pojavi ove godine

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2017, 08:36

Apple bi ove godine mogao da kasni sa predstavljanjem novog iPhone-a zbog problema sa proizvodnjom određenih dijelova...Problem kod proizvodnje iPhone-a 8 je navodno nastao zbog skenera za otisak prsta koji je  ugrađen u sam ekran, a postoji mogućnost da je posrijedi još neki problem sa komponentama,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.