Izvor: Blic, 26.Mar.2024, 23:23

Apple sa iOS 18 uvodi opciju koja godinama postoji na Android telefonima

Nova verzija Apple operativnog sistema i zvanično je najavljena za jun jer će od 10. do 14. juna biti održana njihova godišnja konferencija na kojoj će. između ostalog biti predstavljen i iOS 18. On bi trebalo da donese korisnicima veću kontrolu nad rasporedom ikona početnog ekrana, što se često zameralo svim iPhone modelima.
Pogledaj vesti o: Apple,   Android

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

iOS 18 postaje zvaničan 10. juna – zakazana Apple WWDC konferencija

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Mar.2024, 19:30

Ovogodišnja WWDC konferencija na kojoj će biti predstavljen iOS 18 i druge novine biće organizovana u Apple parku, a onlajn strim uživo biće obezbeđen za sve koji su zainteresovani da je prate bez troškova. Apple  će omogućiti programerima „jedinstven pristup Apple stručnjacima, kao i uvid...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.